Over ons

Hands-Up is opgericht in 1983 en is een recreatieve volleybal vereniging waarbij het plezier om samen te volleyballen voorop staat.

Hands-Up volleybalt op maandag van 20.30 tot 22.00 uur in de Trefkoele + in Dalfsen. Er wordt in maandelijks wisselende teams tegen elkaar gevolleybald.  De ene week wordt er het eerste half uur getraind op de techniek van het volleyballen, de andere week beginnen we direct met spelen. Het bestuur stelt de teams zodanig vast dat ze ongeveer van gelijk niveau zijn. Je speelt dus niet in een vast team maar je maakt in de loop van de tijd kennis met iedereen.

Hands-Up volleybalt het hele jaar, behalve op feestdagen en in de zomervakantie. We houden hierbij de schoolvakantie van het basisonderwijs aan. Uitzonderingen kunnen voorkomen wanneer de Trefkoele+ door grote evenementen bezet is.

Iedereen tussen de 21 en 100 jaar is welkom, mannen en vrouwen. We volleyballen altijd in gemengde teams. Heb je belangstelling? Je kunt vrijblijvend drie avonden meedoen om te zien of het je bevalt.

Aanmelden kan via deze website op de contactpagina of door gewoon op onze volleybalavond te komen kijken.

 

Groepsfoto Hands Up Dalfsen